Hvem er tandkassen.dk?

Tandkassen.dk ejes og drives af danske tandlæger. Vi beskæftiger os med abonnementer på tandbørster og tandpleje.

Vi danskere skifter i gennemsnit tandbørste hver 6. måned, selvom det anbefales at skifte dobbelt så ofte. En gammel tandbørste bliver ineffektiv og tjener derfor ikke sit formål optimalt. Tandkassen.dk er stiftet for, at give danskerne et sundere smil.

Vi sender automatisk nye tandbørster og -plejeprodukter og leverer til dig når det er tid til at skifte.

Vi børster tænder flere end 65.000 gange i vores liv. Det svarer til 3 måneders konstant tandbørstning i døgndrift, hvis man lægger det sammen.
Det er vigtigt, at vi bruger gode kvalitets plejeprodukter til den daglige tandbørstning. Vores produkter er primært Best@care produkter, der topper i diverse forbrugertests etc. (find referencer på FAQ-siden)

Vores mål er, at kunne levere komplet tandpleje til dig eller din familie i postkassen og til en pris, der er konkurrencedygtig.
Ved at tilmelde dig vores service, kan du holde dine tænder i topform og undgå flere besøg hos tandlægen end nødvendigt.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og giver 1 måned gratis prøveperiode til alle nye kunder.

Vores kundeservice er klar, og er glade for at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.

MADE WITH LOVE

Et besøg hos tandlægen er tit en dyr fornøjelse – vi mener at de pengene kan bruges bedre. Derfor vil Tandkassen hjælpe med, at forbedre tand-sundheden, så du kan bruge pengene på noget sjovere.

VI HAR EN PAKKE TIL DIG

Der er både pakker til børn, dem som holder sig til den manuelle tandbørste, og selvfølgelig også markedets bedste børstehoved til en el-tandbørste.

OVERLAD DET TRYGT TIL OS

Vi ved, at mange har travlt i hverdagene, og derfor kan man ikke huske det hele. Dine tænder er vigtige, og derfor kan du overlade deres sundhed til os – vi klarer udskiftning af tandbørsten automatisk.